Relining Västra Götaland

RING OSS - 031-311 32 55

Relining

Vi erbjuder relining i Västra Götaland

Anlita oss för en relining i er fastighet. Med vår relining i Västra Götaland får du rör i fastigheten som blir nästan som nya. Dessutom lämnar vi alltid 10 års garanti på all vår relining. Med vår relining kan du vara trygg att dina rör håller för flera år framåt.

Fast pris på offert

Av oss får du fast pris i offert- Vi har inga dolda avgifter. Är du privatkund kan du alltid dra av arbetskostnaden med som mest 30% på ROT-avdraget. Och när uppdraget är utfört gör vi en slutinspektion som säkerställer att arbetet är gjort på rätt sätt. Vi filmar alla rör så att vi kan säkerställa att arbetet har skett på rätt sätt. Då kan du med egna ögon ser hur arbetet har gått till när vi har renoverat rören i din fastighet.

Relining i hela regionen

Vi erbjuder relining i Göteborg och städerna runt Göteborg, som på Tjörn, Orust, Kungälv, Kungsbacka, Mölndal, Lerum, men även i resten av Västra Götaland, i Borås, Trollhättan, Uddevalla, Alingsås, Vänersborg, Lidköping, Ale, Bengtsfors, Bollebygd, Dals-ed, Essunga, Falköping, Färgelanda, Grästorp, Götene, Herrljunga, Hjo, Karlsborg, Lilla Edet, Lysekil, Mariestad, Mark, Mellerud, Munkedal, Skara, Skövde, SOótenäs, Stenungsund, Strömstad, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tranemo, Töreboda, Ulricehamn, Vara, Vårgårda, Vänersborg och Åmål.

Kontakta oss gärna för en offert på relining i Västra Götaland!

VANOVO AB


Backa Bergögata 10 Q
422 46 Hisings Backa

031-311 32 55

[javascript protected email address]

559005-3079


Relining

Kanaltätning

Energispar


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder relining och renovering av fastighetens rör, ventilationskanaler & varmvattencirkulation.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

VANOVO AB

Org nr: 559005-3079
Backa Bergögata 10 Q
422 46 Hisings Backa
Tel: 031-311 32 55

Hitta hit