RING OSS - 031-781 24 28

Relining Västra Götaland

RING OSS - 031-781 24 28

Relining Göteborg

Vi erbjuder relining i Västra Götaland

Anlita oss för en relining i Göteborg. Med vår relining i Göteborg får du rör i fastigheten som blir nästan som nya. Dessutom lämnar vi alltid 10 års garanti på all vår relining. Med vår relining som vi erbjuder i Göteborg, kan du vara trygg att dina rör håller för flera år framåt. I Göteborg vänder vi oss till företagskunder, såväl som till privatkunder. Privatpersoner som äger din bostad har du rätt till ROT-avdraget när vi utför relining i din fastighet.

Kontakta oss gärna för en offert på relining i Göteborg!

Relining i Göteborg

Vi erbjuder relining i Göteborg, med omnejd och har vårt huvudkontor här. Med vår relining i Göteborg kan alla våra kunder få en kostnadseffektiv relining vilket kan ersätta det mycket mer kostnadskrävande stambytet. Vår relining innebär bland annat att vi kan renovera rör med antingen lösplast, eller starkare plaströr inuti befintliga rör. 

Av oss får du garantier på vårt arbete som varar under 10 år från det att vi har utför relining i Göteborg. Därför kan du som kund vara trygg med vår relining. Vi utför den noggrant och med stor expertis. Förutom relining erbjuder vi även kanaltätning och då använder vi oss av Linervent-metoden. Vi som arbetar på Vanovo är erfarna rörmokare inom VVS, som gör infodringar av ventilationskanaler för en bättre inomhusmiljö.

Fast pris på offert

Av oss får du fast pris och vi har inga dolda avgifter när du anlitar oss för relining som vi utför i Göteborg. Är du privatkund kan du alltid dra av arbetskostnaden med ROT-avdraget, som mest 30% och högst 50.000 kronor per år. Vi är ett företag med relining, bland annat i Göteborg och uppfyller alla krav för arbeten som innefattar ROT-avdraget.

Och när vårt uppdrag för relining i Göteborg är utfört, gör vi en slutinspektion som säkerställer att arbetet är gjort på rätt sätt. Bland annat filmar vi alla rör efter uppdraget med relining, så att vi kan säkerställa att arbetet har skett på rätt sätt. Då kan du med egna ögon också se hur arbetet har gått till när vi har renoverat rören i din fastighet.